Kruidvat Rammelaar Bijtring is onveilig in gebruik

Deze rammelaar bijting is niet veilig
Deze rammelaar bijting is niet veilig
Foto: Kruidvat

Drogisterijketen Kruidvat roept de Kruidvat Rammelaar Bijtring terug. Uit onderzoek is gebleken dat de bijtring niet voldoet aan de veiligheidseisen.

De behuizing van de kleine balletjes die aan de bijtring vast zit kan loslaten. De kleine balletjes kunnen dan vrijkomen. Dit kan verstikkingsgevaar opleveren. De terugroepactie geldt voor de Kruidvat Rammelaar Bijtring met EAN code 8720674039732 die is verkocht vanaf maandag 3 oktober 2022. Kruidvat stopt dan ook per direct met de verkoop va de rammelaar bijting.

Meer informatie

Heb je deze Rammelaar Bijtring? Gebruik deze dan niet meer en hou het buiten bereik van kinderen. Breng de bijtring terug naar een filiaal van Kruidvat. Dat mag ook zonder de originele verpakking. Ook een kassabon heb je niet nodig. Het aankoopbedrag krijg je terug. Voor meer informatie over deze terugroepactie kan je contact opnemen met de klantenservice van Kruidvat. De klantenservice kan je bereiken via telefoonnummer 0800 – 12 11 (gratis).

rammelaar bijting

Bron: Kruidvat, 18 november 2022

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Bron: Productwaarschuwing.nl

Cookieinstellingen