Ons Middelpunt start “de ideale zondagbreker”

Foto: PixelAnarchy, Pixabay

Doorwerth – Vanaf zondag 5 februari start in dorpshuis Ons Middelpunt de spel- en ontmoetingsmiddag. Volgens de organisatie gaven bewoners aan dat zij het prettig zouden vinden als er een ontmoetingsactiviteit op de zondag zou komen.

De vrijwilligers van het dorpshuis gaven hier gehoor aan en hebben daarom deze spel- en ontmoetingsmiddag opgezet. Zij noemen het zelf “de ideale zondagbreker”.

Bijzondere spellen tijdens de ideale zondagbreker

Men kan kennis komen maken met bijzondere spellen, zoals Tokken en Keezen. Of gewoon even mee komen kijken en een praatje maken. De variatie aan spellen gaat van biljarten tot kaarten tot wat de bezoekers graag zouden willen spelen.

Deze eerste keer kan men vrij meespelen. Daarna wordt een kleine vergoeding gevraagd om de kosten te dekken. Men is iedere 1ste en 3de zondag van de maand van 14:00-16:00 uur welkom aan de Mozartlaan 2 in Doorwerth.

Voor meer informatie kan contact op worden genomen met [email protected] of (026) 881 0257.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen