Regen of niet: seizoensopening Speeltuin Talud groot feest

Oosterbeek – Ook al regende het zowat de hele dag, het was feest afgelopen zaterdag 1 april in speeltuin Talud. De speeltuin bestaat 70 jaar en tevens werd de opening van het seizoen gevierd.

Als klap op de vuurpijl waren er nog meerdere verrassingen. Klik op de foto bovenaan om de rest van de foto’s te zien.

Pipowagen

Ongeveer 80 bezoekers trotseerden het grillige weer en hadden een mooie middag. Kinderen, (groot)ouders en vrijwilligers kwamen samen om te vieren dat de speeltuin in Oosterbeek 70 jaar bestaat en ook weer open is voor dit seizoen. Bij clown Fleur en clows Assie stonden de jeugd in de rij voor figuurballonnen en suikerspinnen. Er waren meer redenen voor feest dan alleen het 70-jarig bestaan van Speeltuin Talud.

Ook kinderburgemeester Thom van de gemeente Renkum was aanwezig, hij opende de nieuwe Pipowagen. In de Pipowagen kunnen kinderfeestjes gegeven worden. Die is nu weer klaar voor verhuur om het komend seizoen vele kinderfeestjes te kunnen ontvangen. Daarnaast waren het Clubhuis en de Knabbel en Babbel ook helemaal opgeknapt en voorzien van mooie muurschilderingen. Studenten van MBO-school Rijn IJssel Creatieve Industrie maakten de vrolijke kleurrijke beschilderingen en inrichting.

Ode aan een vrijwilliger: ’t Johan laantje

Als klapper op de vuurpijl werd ook een van de langst meelopende en altijd paraat staande vrijwilligers in het zonnetje gezet. Johan Jonkers mocht tot zijn verrassing een ‘eigen’ straatnaambordje onthullen in de speeltuin. Vanaf nu lopen alle bezoekers via “’t Johan laantje” de speeltuin binnen.

Stichting Speeltuin Talud is afhankelijk van vrijwilligers en mede dankzij hen, draait deze speeltuin al 70 jaar. De speeltuin is van 27 maart t/m 30 september geopend op maandag t/m zaterdag van 14:00 tot 17:00 uur.

Kinderen t/m 13 jaar kunnen voor 1 euro naar binnen, vanaf 13 jaar komt er 50cent bij. Als je een Gelrepas hebt, kun je daar gebruik van maken. Een gezinsabonnement voor hele seizoen kost 22 euro. Wil je een kinderfeestje organiseren? Ook dat kan bij Speeltuin Talud, ze zijn te bereiken via [email protected] of je reserveert meteen via deze link.

Kom je ook snel eens spelen?

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen