112

Fotoserie: Mooie nieuwe kazerne voor brandweer Wolfheze

Wolfheze – Zaterdag 13 mei werd de nieuwe kazerne van de brandweer in Wolfheze door burgemeester Agnes Schaap officieel geopend aan de Parallelweg.

Naast de brandweer waren er andere veiligheidsdisciplines aanwezig zoals de Ambulance, Politie, Pro Rail, Rijkswaterstaat, de Dierenambulance, Arnhemse Reddingsbrigade en de Brandwondenstichting.

Spoedmelding

Tijdens dit evenement was het mogelijk een kijkje te nemen in de nieuwe kazerne en bekijken of werken bij de brandweer misschien iets voor jou is, of bij één van de andere disciplines. Je mocht op één van de motoren zitten, of in één van de wagens en een kogelvrijvest proberen. Er werd van alles verteld en uitgelegd aan iedereen die iets wilde weten.

Helaas kreeg Rijkswaterstaat een melding binnen en moest met spoed de Parallelweg verlaten. Maar goed dat er al verkeersregelaars aanwezig waren zodat ze meteen op weg konden. De veiligheidsdag was tegelijkertijd met Renkumfietst, het was dus druk in het kleine Wolfheze zaterdag!

Klik op de foto bovenaan om de fotoserie te zien. Hieronder zie je foto’s van het Metal Trash Art beeld dat speciaal voor de kazerne in Wolfheze werd gemaakt door Albert Ziëck.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen