Weekendafsluiting A12 tussen knooppunt Maanderbroek en Veenendaal

Foto: Manfred Richter, Pixabay

Rijkswaterstaat voert werkzaamheden uit aan de A12 tussen knooppunt Maanderbroek bij Ede en afrit Veenendaal. De werkzaamheden vinden plaats van vrijdagavond 16 juni tot zondagochtend 18 juni.

Tijdens de werkzaamheden is de A12 in de richting van Arnhem naar Utrecht afgesloten voor doorgaand verkeer tussen knooppunt Maanderbroek en afrit Veenendaal. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met omleidingsroutes en een extra reistijd van 30 minuten.

Rijkswaterstaat vervangt op de A12 tussen knooppunt Maanderbroek en afrit Veenendaal (23a) het asfalt en brengt nieuwe markering aan.

Weekendafsluiting A12

Van vrijdag 16 juni 21.00 uur tot zondag 18 juni 08.00 uur is de A12 in de rijrichting Arnhem – Utrecht afgesloten voor doorgaand verkeer tussen knooppunt Maanderbroek en afrit Veenendaal. De toerit Veenendaal (23a) richting Utrecht is tijdens de werkzaamheden open voor alle verkeer.

Omleidingsroutes

Doorgaand verkeer richting Utrecht wordt omgeleid via de A30 – A1 – A28 en de A50 – A15. Lokaal verkeer wordt verkeer omgeleid via de N224 – N418 – Voorpoort – toerit Veenendaal-West (23). Borden langs en boven de weg geven de omleidingsroutes aan.

Door onvoorziene omstandigheden kunnen werkzaamheden worden uitgesteld.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de website van Rijkswaterstaat Verkeersinformatie of bel met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen