Huis van Renkum loopt een mini-vierdaagse door het dorp, ga je mee?

Foto: Alexas_fotos, Pixabay

Renkum – Het Huis van Renkum organiseert naar aanleiding van de wandelvierdaagse in Nijmegen een mini-vierdaagse voor hun bezoekers.

Het is een combinatie van aan de aan het Huis van Renkum gerelateerde jongeren en de dagelijkse bezoekers wat het een gemêleerd gezelschap van jong en oud maakt.

Op 10,11,12 en 13 juli aanstaande gaan ze op weg vanaf 10:30 uur. Ook de mini-vierdaagse bestaat uit vier routes. Je kunt meelopen maar ook de lopers aan de kant aanmoedigen.

Parcours:

  • 10 juli: Vanuit Huis van Renkum richting apotheek naar beneden richting Nijhoffstraat, nr 9 is een stempelpost. Nijhoffstraat omhoog en weer terug naar het Huis van Renkum
  • 11 juli: Vanuit Huis van Renkum naar Europalaan 88, daar zit een stempelpost(Roelie)dan oversteken, langs de beweegtuin door naar de Kerkstraat(volg de pijlen) terug naar Huis van Renkum waar wandelmuziek te beluisteren is.
  • 12 juli: Vanuit Huis van Renkumnaar de Beijerstraat, naar beneden, linksaf, de dorpsstraat door, bij het pleintje is een stempelpost. Bij het pleintje omhoog naar de Kerkstraat en terug naar het Huis van Renkum
  • 13 juli: lopen naar de oranjerie, Kerkstraat naar beneden, richting de action. Stempelpost bij de Rijnhof. Richting action, dan omhoog richting Huis van Renkum. Bij het Huis van Renkum staat een ballonnenboog en gezellige muziek. Mensen ontvangen een gladiool en een medaille. Er is lekkere friet uit een puntzak

Start van de wandeling is om 10.30/10.45u uur en eindigt om 11.30u waarbij op de laatste dag een huldiging plaatsvindt.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen