Jonge Mantelzorgers ‘schieten van zich af’

Foto: Meli1670, Pixabay

Wolfheze – Jonge mantelzorgers kunnen tijdens de week van de Onbekende Held ‘van zich af schieten’ en gratis meedoen aan hun eigen laser-waarderings-game.

Iedere eerste week van november krijgen vrijwilligers en mantelzorgers in de gemeente Renkum speciale aandacht voor hun inzet; de week van het gebaar. In twee shifts, verdeelt over de groepen 6,7 en 8 van de basisschool en de klassen 1 en 2 van het voortgezet onderwijs, mogen jonge mantelzorgers donderdag 9 november even ontspannen en van zich af te schieten. Daarnaast is er alle aandacht en gelegenheid om met elkaar in contact te komen. Renkum voor Elkaar is deze middag aanwezig om te ondersteunen en met ze in gesprek te gaan.

Waarderingsmenu

Een vrijwilliger of mantelzorger mag kosteloos deelnemen aan een van de activiteiten uit het waarderingsmenu, dat “als klein gebaar” is samengesteld. Het volledige programma is o.a. verkrijgbaar bij diverse openbare gelegenheden en op renkumvoorelkaar.nu/woh.

Let op: de inschrijving eindigt 1 november. Voor meer informatie kan men op renkumvoorelkaar.nu/woh terecht of contact opnemen met 088-7846369.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen