Taalhuis Veluwezoom zoekt taalmaatjes. Iets voor jou?

Foto: LN_Photoart, Pixabay

Taalhuis Veluwezoom is op zoek naar taalmaatjes: vrijwilligers die mensen individueel helpen met het leren van de Nederlandse taal.

Je spreekt 1 of 2 keer per week af en gaat op een ontspannen en gezellige manier oefenen met de Nederlandse taal: spreken, luisteren, lezen of schrijven. Woon jij in de gemeente Renkum, beheers je de Nederlandse taal goed en wil je iets betekenen voor anderen? Je bent heel erg welkom!

Lijkt dat leuk?

Heb je belangstelling voor deze vrijwilligersvacature en woon je in de (buurt van de) gemeente Renkum? Meld je aan via bibliotheekveluwezoom.nl/vacatures of neem contact op met Taalhuis Veluwezoom, e-mail: [email protected] of tel. 06-45 39 46 40. Of kom naar het Taalspreekuur in de Bibliotheek Renkum, elke dinsdag van 13.00 – 14.30 uur.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen