Wie doet er mee met de derde Kribbetjestocht?

Foto: Igmedia04, Pixabay

Nu de blaadjes weer van de bomen vallen en het donkerder en stiller wordt buiten is het tijd om weer opnieuw te zorgen voor verbinding, creativiteit en saamhorigheid in de straten.

De kribbetjestocht was vorig jaar een groot succes. De organisatie hoopt er dit derde jaar dan ook weer een fonkelend warm feest van te maken met een mooie kribbetjestocht voor jong en oud. Ze zouden het leuk vinden als jullie mee doen!

Kerststal

Maak een leuke kerststal (klein, groot, oud, nieuw, gek, mooi, bedenk iets leuks!) en zet deze goed zichtbaar in je tuin, onder je afdak of achter het raam. Zet je kerststal van 16 december tot 6 januari neer, zodat deze voor iedereen is te zien.

Als je mee gaat doen komt de plek waar jouw stalletje staat op een plattegrond te staan die later met iedereen gedeeld wordt zodat men een winterse fiets- of wandeltocht langs de kribbetjes kan maken. Wil je deelnemen in Oosterbeek geef je je dan hier op. Wil je deelnemen in Renkum of Heelsum stuur dan een mail naar [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen