Iedereen een bakkie koffie!

Foto: Lionsclub

In een tijd waarin koffie voor velen als vanzelfsprekend wordt beschouwd, blijft het een luxe die ontbreekt in de voedselpakketten van de Voedselbanken.

De groeiende afhankelijkheid van deze ondersteuning is alarmerend, ook hier in onze omgeving. Daarom roept Lionsclub Renkum-Airborne op tot actie en vraagt om jouw steun.

De Lionsclub Renkum-Airborne neemt met trots deel aan de Douwe Egberts waardepuntenactie voor Voedselbanken Nederland. Hun doel is duidelijk: koffie toegankelijker maken voor degenen die het het meest nodig hebben.

Hoe jij kunt helpen

Het is eenvoudig. Verzamel Douwe Egberts waardepunten van koffieverpakkingen. En breng je verzamelde waardepunten naar de inzamelpunten bij Bibliotheek De Klipper en Albert Heijn in Oosterbeek. Vanaf 6 december tot 1 januari staan daar speciale inzameldozen voor je klaar.

Kan je niet langskomen? Geen probleem! Je kunt jouw waardepunten ook digitaal schenken via de link de.nl/spaarprogramma/schenken/voedselbank/ of stuur ze op naar: Lions helpen!, Postbus 151, 2270AD Voorburg.

Koffiepakken voor Voedselbank NederVeluwe

Alle verzamelde DE waardepunten die hier worden verzamend, worden omgezet in koffiepakken voor de Voedselbank NederVeluwe, waaronder Oosterbeek, Doorwerth, Wageningen, Renkum, Rhenen en Elst.

Het succes van vorig jaar is inspirerend. In 2022 hebben alle Lionsclubs in Nederland samen maar liefst 132 miljoen waardepunten ingezameld, wat resulteerde in 210.000 pakken koffie voor de Voedselbanken. Maar dit jaar willen ze meer bereiken! Doe mee en laten we samen zorgen voor een lekker kopje koffie voor degenen die het het hardst nodig hebben!

 

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen