JONG gewapend op straat in de gemeente Renkum

Maartje, Leo en Jan gaan gewapend met koek en zopie de straat op
Maartje, Leo en Jan gaan gewapend met koek en zopie de straat op
Foto: Renkum voor Elkaar

Renkum – In de komende kerstvakantie zijn er weer verschillende activiteiten voor jeugd uit de gemeente Renkum te doen.

Dat zijn onder anderen voetbaltoernooien, een filmvoorstelling, kidsclubs, een waar oliebollenfestijn en nog meer.

Gewapend met koek en zopie

JONG Renkum voor Elkaar heeft een heel programma (zie onder) voor de jeugd georganiseerd, vervelen zullen ze zich niet!

Bijzonderheid deze periode is dat JONG Renkum voor Elkaar op oudejaarsdag “gewapend” met koek en zopie de straat op gaat. De JONGerenwerkers gaan op toer, met warme drank en een lekkere hap, om de jeugd op straat te treffen. Op deze manier willen zij bijdragen aan een gezellige oudejaarsdag. En om de activiteiten en mogelijkheden van JONG te delen met jeugd en buurten.

Men kan de JONGerenwerkers duidelijk herkennen aan hun kleding. Zij nodigen iedereen uit om met ze in gesprek te gaan wanneer ze in de buurt zijn. Voor contact en meer informatie kan men terecht op de socials van JONG Renkum voor elkaar op Instagram en Facebook.

gewapend

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen