Renkumers Wiggert en Marcel op weg voor de Carbage Run

Foto: Eigen foto

Renkum – Het was vroeg en koud gistermorgen maar de twee vrienden Marcel Beekman en Wiggert Groenevelt hadden er zin in!

wiggertWant met hun oude bijzondere auto vetrokken zij, in alle vroegte naar het hoge noorden (Scandinavië welteverstaan) om daar mee te doen met de Carbage Run winter editie 2024. Daar zullen zij van Zweden naar Finland rijden met hun 20 jaar oude Volvo, in etappes van zo’n 500 kilometer per dag, met de eindstreep binnen 6 dagen.

Op avontuur

Met ongeveer 400 auto’s is dit een leuk evenement, hopen dat de auto’s het blijven doen en blijven rijden door het prachtige besneeuwde Scandinavische landschap. Wat een avontuur!

Hun auto in het herkenbare Scandinavische patroon gespoten door Pronk stukken zal toch wel een bezienswaardigheid zijn zelfs daar. Mannen zet ‘m op, haal de eindstreep.

En wie weet komen ze Team Schoothoop uit Oosterbeek nog wel tegen!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen