Samen goed gezelschap vinden in Oosterbeek

Foto: Peggychoucair, Pixabay

Oosterbeek – Oase Oosterbeek en Renkum voor Elkaar organiseren samen met sociale partners, op dinsdag 26 maart weer een middag voor iedereen in de gemeente Renkum die op zoek is naar gezelschap.

Gezelschap om mee te wandelen, spellen te spelen, op stap te gaan, samen boodschappen te doen, te fietsen, samen een kop koffie mee te kunnen drinken en meer van dit soort activiteiten. Activiteiten waarbij juist ‘goed gezelschap’ deze compleet maken, omdat men dan niet alleen hoeft te gaan.

Op zoek naar gezelschap

De organisatie merkt al geruime tijd op dat er meer inwoners zijn die op zoek zijn naar gezelschap, dan die er zich voor aanbieden. Daarom organiseren zij deze middag: voor iedereen die op zoek is naar gezelschap, die gezelschap wil bieden en die iets kunnen betekenen om deze vragen beantwoord te krijgen. Men kan kennismaken met verschillende mogelijkheden om mensen te ontmoeten in de gemeente Renkum.

En men kan in contact komen met andere inwoners die een soortgelijke vraag hebben. Daarnaast kan men meepraten over hoe “de zoektocht naar goed gezelschap” het beste tot resultaat kan leiden. Om de 2 maanden wordt er ergens in de gemeente Renkum een Goed Gezelschap moment georganiseerd.

Oase Oosterbeek

Men is welkom van 14:00 tot 15.30 uur in Oase Oosterbeek in de Zoomerij-de Klipper aan de Generaal Urquartlaan 1 in Oosterbeek. Er zijn geen kosten aan verbonden en deelnemers krijgen koffie/thee aangeboden.

Aanmelden is niet noodzakelijk, maar wordt wel op prijs gesteld. Dat kan via 088- 784 63 69 en [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen