Kunstdorp Wolfheze biedt nu ook Kunst-Matinée

Foto: Kunstdorp Wolfheze

Kunstdorp Wolfheze is verheugd om aan te kondigen dat er in de zomermaanden het Kunst Matinee georganiseerd zal worden. Ben jij die muzikant of kunstenaar die zijn passie wil presenteren?

Of kom je graag kijken en genieten van veelzijdige kunst en muziek?

Zomereditie

Naast het succesvolle maandelijks Kunstcafé op vrijdagavond zal Kunstdorp Wolfheze als zomereditie het KUNST MATINEE starten. Het Kunst Matinee biedt een podium aan muzikanten en kunstenaars in gemeente Renkum en omgeving. Dit zal van Mei tot en met September iedere tweede zondagmiddag van de maand van 12.00 tot 17.00 uur plaatsvinden. Er zullen dan meerdere exposanten hun werk presenteren en daarnaast zal ieder Matinee opgeluisterd worden door livemuziek. De ruimte van de voetbalkantine Wodanseck wordt omgetoverd tot gallery en biedt een gezellige ambiance. Een ideale plek om even te verpozen en je te laven aan muziek of een kunstwerk en elkaar te ontmoeten.

Tijdens de Kunstroute Renkum 1 en 2 juni zal Collectief Kunstdorp Wolfheze dit matinee bij uitzondering twee dagen opluisteren met kunstenaars uit Wolfheze, beeldende kunst en livemuziek op zondagmiddag.

Iets voor jou?

Wil jij je ook aanmelden? Ze zetten graag de deuren open voor jou als kunstenaar en muzikant! Jij bent met jouw passie hartelijk welkom om jouw werk te exposeren of jouw muziek ten gehore te brengen.

Op de website kunstdorpwolfheze.nl vind je meer informatie. Neem bij interesse gerust contact op via het contactformulier of stuur een mailtje naar [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen