Aline Huijgen uit Heelsum wordt de nieuwe kinderburgemeester

jun 23 2021, 21:55 Nieuws
kinderburgemeester aline 2x
Renkum - Op haar school, De Atlas in Renkum, werd de 10-jarige Aline Huijgen woensdagmiddag verrast door burgemeester Agnes Schaap dat zij de nieuwe kinderburgemeester van de gemeente Renkum wordt.
Volgende week woensdag wordt zij geïnstalleerd.

Rol kinderburgemeester

Aline (10 jaar) zit in groep 7 van basisschool De Atlas en wordt kinderburgemeester van 2021-2022. Zij vertegenwoordigt het komende jaar alle kinderen van de gemeente Renkum. Als ambassadeur van de gemeente gaat zij samen met burgemeester Agnes Schaap op pad naar evenementen en officiële gelegenheden, om bijvoorbeeld bijeenkomsten te openen of een toespraak te houden.
Op woensdag 30 juni wordt de nieuwe kinderburgemeester geïnstalleerd. Ook wordt er dan afscheid van Julot Hulsebos genomen, die afgelopen jaar onze kinderburgemeester was. Volgende week draagt zij de ambtsketen aan Aline over.
Maar voor het zover is, wordt aanstaande zaterdag eerst op initiatief van Julot het Spetterende Spektakel georganiseerd.

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl ? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected] .