Bart met zijn sponsoractie voor KiKa aanwezig op Renkum Bomvol

jun 13 2023, 6:35 Nieuws
renkum bomvol foto 1
Zaterdag 24 juni is het gezellig druk in het centrum van Renkum. Dan is Renkum Bomvol . Tijdens dit evenement is Bart ook aanwezig met een stand voor zijn sponsoractie voor KiKa.
Over een paar weken gaat Bart de 4Daagse van Nijmegen lopen, dat doet hij dit jaar voor het goede doel en dat is KiKa.

Waarom KiKa?

KiKa financiert onderzoeken naar genezing van kinderkanker, verbetering van behandelingen en bijwerkingen van behandelingen op lange termijn.
"Uit eigen ervaring weet ik dat onderzoek een heel goed middel is om de genezing van kinderkanker te verbeteren. Toen mijn dochter in 2017 gediagnostiseerd werd met leukemie, was ik heel blij dat er al jaren onderzoek gedaan was naar de genezing van leukemie zodat de genezingskans enorm gestegen was. Daarbij komt dat de behandeling heel intensief is. Wat zou het mooi zijn als ieder kind geneest van kinderkanker en dat de behandeling veel minder intensief is. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen. Jij kan mij daarbij een handje helpen door een donatie te doen aan mijn sponsoractie voor KiKa."
Op de stand van Bart staat een collectebus waar je je donatie in kunt doen. Ook is er een QR-code aanwezig, als deze scant ga je rechtstreeks naar de sponsorpagina. Daar kies je je sponsorbedrag en je sponsort direct. Ben je niet op Renkum Bomvol aanwezig maar wil je wel sponsoren, ga dan naar: actievoorkika.nl/bart-loopt-de-4daagse-voor-kika
"Het zou fantastisch zijn als we een mooi bedrag ophalen zodat mooie onderzoeken gefinancierd kunnen worden!"
Ga jij naar Renkum Bomvol, dan ben je hartelijk welkom bij de stand van Bart voor een donatie en een praatje. Je donatie wordt heel erg gewaardeerd. Alvast hartelijk bedankt!
♦♦♦
Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .