De vlag mag uit op het Dorenweerd College, ruim 90% geslaagd

jul 07 2023, 14:12 Nieuws
vlag in top
Doorwerth - De vlag mag uit bij de leerlingen van het Dorenweerd College! Op donderdag 6 juli hebben de leerlingen die herexamen gedaan hebben het bewuste verlossende telefoontje ontvangen.
De meesten werden alsnog verblijd met de verlossende woorden “Je bent geslaagd!” Daarbij werden er een aantal teleurgesteld die ondanks hun harde werk toch nét niet geslaagd waren dit jaar. Dat is erg balen natuurlijk maar die proberen het gewoon volgend jaar weer!

Uitstekende resultaten

Net als vorig schooljaar hebben de leerlingen van het Dorenweerd College het weer uitstekend gedaan! In totaal mogen we 47 mavo- (94% geslaagden), 77 havo- (92%) en 88 vwo- leerlingen (94%) feliciteren met het behalen van hun felbegeerde diploma. Van de 124
geslaagde leerlingen zijn er zelfs 10 cum laude geslaagd.
De voorbereidingen voor de feestelijke diploma-uitreikingen aanstaande week zijn al in volle gang. De docenten en medewerkers van het Dorenweerd College zijn blij met de resultaten en enorm trots op alle examenleerlingen!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De redactie is te bereiken via [email protected] .