Duizenden koesterboeken bij de Zoomerij Oosterbeek

19 okt , 17:53 Nieuws
bibliotheekboeken elasticcomputefarm via pixabay
ElasticComputeFarm via Pixabay
Oosterbeek - Op zaterdag 9 november organiseert de Zoomerij Oosterbeek een boekenmarkt van een paar duizend afgeschreven boeken; koesterboeken genoemd.
Het gaat om allerlei soorten boeken: romans, studieboeken, prentenboeken, kinderboeken, kookboeken, waargebeurde verhalen, grootletterboeken, etc., maar ook dvd's en bladmuziek worden aangeboden. Tussen 10:00 en 16:00 is iedereen welkom om te komen snuffelen en de boeken voor een klein prijsje op de kop te tikken. De toegang is gratis.

Koesterboeken

De Zoomerij biedt hiermee de boeken een tweede leven als ‘koesterboek’. Omdat ze vaak te mooi, te leuk of te goed zijn om zomaar weg te gooien. En omdat de Zoomerij graag bijdraagt aan een duurzamere wereld.
Bij de bibliotheek worden bijna dagelijks nieuwe boeken aan de collectie toegevoegd. En als er nieuwe boeken bij komen, moet er ook iets uit, want de boekenkasten groeien immers niet mee. Daarnaast is het zo dat bibliotheken wettelijk verplicht zijn om jaarlijks 10 procent van de boeken te vernieuwen, om de collectie actueel en aantrekkelijk te houden.
Je vindt De Zoomerij aan de Generaal Urquhartlaan 1, Oosterbeek
Meer informatie: dezoomerij.nl/koesterboeken.

♦♦♦

  • Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram  of via de nieuwsbrief, inschrijven onderaan de pagina.
  • Lokaal (pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected]
Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].