Een half uur rondrijden in een droomauto voor Connected Dream

16 mei 2017, 16:53 Nieuws
aston martin alexandre prvot wikimedia
Een ritje in een droomauto zoals een Ferrari, Porsche, een sjieke Jaguar, een snelle Alfa Romeo Spider of een stoere Camaro hoeft vanaf zondag geen droom te blijven. Ook de brandweerauto van blusgroep Oosterbeek is aanwezig!
Vrijwilligers van Connected Dream organiseren zondag 21 mei een toertocht voor kinderen in al die bijzondere auto’s. En meer! Zoals een Aston Martin, een Fiat Barchetta, een Mercedes, Maserati of zo'n leuke 2CV

Droomauto’s

Vanaf het Raadhuisplein in Oosterbeek zullen zo'n 15 tot 20 auto’s beschikbaar zijn voor een rit van ongeveer een half uurtje. Met deze bijzondere activiteit hoopt de organisatie geld op te halen voor Stichting Roparun die het besteedt aan ondersteuning van mensen met kanker.
Connected Dream is een team vrijwilligers uit Arnhem en Oosterbeek die de toertocht organiseert voor kinderen. Samen met diverse autoliefhebbers, die hun droomauto’s kosteloos beschikbaar stellen voor de bijzondere rondrit, wordt een onvergetelijke dag georganiseerd.
Chris Trip, teamcaptain van Connected Dream: "Wij willen deze droomauto's gebruiken om de jeugd te laten genieten. In ruil daarvoor vragen wij van de ouders een kleine vergoeding (zo'n 10 euro). Die vergoeding komt geheel ten goede aan de Stichting Roparun. We hopen hiermee veel donaties binnen te halen om mensen met kanker te ondersteunen."
Teamgenoot Paul Jansen vult aan: "Afgelopen zondag organiseerden we dit evenement in Arnhem. Een groot succes: veel stralende gezichten van kinderen én volwassenen!"

Showraadhuisplein

De auto's zijn beschikbaar van 12 tot 17 uur; ze staan opgesteld op het Raadhuisplein te Oosterbeek en maken vandaaruit een mooi tochtje. Een barista van PUUR Koffie schenkt espresso en andere koffievarianten en verschillende soorten thee.
Reserveren van een tochtje kan via de site www.connecteddream.nl en op de dag zelf kunnen ter plekke ook kaartjes worden gekocht.

Roparun

In de eerste week van juni, het Pinksterweekend, vindt de Roparun weer plaats. De Roparun stelt zich ten doel om geld in te zamelen voor palliatieve zorg voor kankerpatiënten. Zij organiseert daartoe een grootschalig internationaal evenement voor zo’n 350 teams: de 48-uurs estafette van Parijs of Hamburg naar Rotterdam.
Onder de grote belangstelling die dit internationale evenement oplevert, worden mensen uitgenodigd dat evenement te sponsoren. Connected Dream is een van de deelnemende teams.