Politie onderzoekt geweldsdelict Renkum

26 jan 2016, 18:45 Nieuws
politie logo1
De politie onderzoekt een geweldsdelict in Renkum. Misschien heeft u iets gezien of gehoord en draagt uw informatie bij aan de oplossing van dit geweldsdelict.
Het geweldsdelict heeft plaatsgevonden op maandag 25 januari 2016 tussen 21:05 uur en 21:15 uur in de omgeving van de Industrieweg ter hoogte van fysiotherapeut Cobussen en achter de Multimate te Renkum.

In elkaar geslagen

Een 17-jarige jongen liet zijn hond uit. Op de Industrieweg zag hij 2 jongens en 1 meisje staan. Hij passeerde dit groepje en voor hij het wist, werd hij in elkaar geslagen door de twee jongens. Hij werd meerdere malen op het hoofd geslagen. Hierbij kwam hij ten val en werd meerdere malen geschopt en geslagen tegen het hoofd.
Heeft u of één van uw huisgenoten:
  • Rond het tijdstip van het delict iets gehoord of een persoon of personen gezien die iets met het delict te maken kunnen hebben gehad?
  • Zijn er bij u getuigen bekend die dit delict hebben waargenomen?
  • Andere informatie die belangrijk kan zijn voor het onderzoek?
Als u iets is opgevallen waarvan u vermoedt dat dit te maken heeft met dit geweldsdelict, neemt u dan direct contact op met de politie. Alle informatie is welkom, ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn! Als u de informatie anoniem wilt doorgeven kunt u bellen met Meld Misdaad Anoniem , 0800-7000 (gratis nummer).
Met vriendelijke groet,
Chris Dorland. Politie Renkum Wageningen
Telefoon: 0900-8844
Via Burgernetmail