Stichting Welzijn Renkum niet gegund

08 jul 2016, 15:03 Nieuws
welzijn renkum klein
Stichting Welzijn Renkum (voorheen Solidez) voert de diensten Maatschappelijk Werk, Jongerenwerk, Buurtopbouwwerk en de coördinatie van Buurtbemiddeling uit in de gemeente Renkum.
Gemeente Renkum heeft voor 2017 gekozen om deze diensten aan te besteden. In deze bestuurlijke aanbesteding konden meerdere partijen aansluiten. We betreuren het zeer voor onze medewerkers, vrijwilligers, klanten en samenwerkingspartners dat de opdracht niet aan ons gegund is door de gemeente Renkum.
Stichting Welzijn Renkum heeft er alles aan gedaan om een goed aanbod te doen. Andere lokale, regionale en landelijke partijen gaan Maatschappelijk Werk, Jongerenwerk, Buurtopbouwwerk en de coördinatie van Buurtbemiddeling uitvoeren. Stichting Welzijn Renkum zal zich inzetten om de continuïteit te waarborgen voor zowel de inwoners van Renkum als de medewerkers.
Na de zomer vinden de vervolggesprekken plaats met de gemeente en de overnemende organisaties om de dienstverlening goed over te dragen. Zodra er meer bekend is wat de gevolgen zijn voor medewerkers, vrijwilligers en samenwerkingspartners zullen wij u hierover informeren.
(persbericht)