Vrijwilliger gezocht voor gezellige koffieochtend bij De Molenberg in Oosterbeek!

18 okt , 6:45 Nieuws
vrouw koffie rachelscottyoga pixabay
RachelScottYoga, Pixabay
Oosterbeek - Elke woensdagochtend komen bewoners, vrijwilligers, medewerkers en buurtbewoners samen bij De Molenberg in Oosterbeek voor een kopje koffie en een gezellig praatje.
Vilente is op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die ervoor zorgt dat iedereen voorzien is van een kopje koffie en zo een fijne sfeer creëert met elkaar.

Koffieochtend

Vind je het leuk om kleur te geven aan de dag van de bewoners van De Molenberg? Heb je op de woensdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur tijd om de koffieochtend te begeleiden?
Kom dan het team versterken en zorg voor een warme start van de dag! Meld je aan door een mail te sturen naar: [email protected].

♦♦♦

  • Blijf op de hoogte via Facebook, Instagram  of via de nieuwsbrief, inschrijven onderaan de pagina.
  • Lokaal (pers)bericht of evenement insturen? Dat kan via [email protected]
Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].