Entree Magazine, het platform voor de horeca geeft drie exemplaren van het nieuwe kookboek van
De Kromme Dissel uit Heelsum weg. De Kromme Dissel, die dit jaar voor de 45e keer een
Michelinster kreeg staat volop in de belangstelling.
Al vanaf 1971 bezit De Kromme Dissel een Michelinster en raakt die in de jaren erna ook niet meer kwijt. Een hele prestatie om 45 jaar achtereen de ster te behouden. De Kromme Dissel is hiermee dan ook recordhouder.
Inspiratie
Tijd voor een nieuw kookboek dus, geschreven door de keukenbrigade zelf. In het kookboek vertelt de keukenbrigade waardoor zij geïnspireerd raken om de lekkerste gerechten te maken en waar ze de beste ingrediënten vandaan halen. Het boek wordt verstrekt bij het Kromme Dissel Arrangement van de Bilderberg maar is nu te winnen bij
Entree .
en vertel waar jij je inspiratie voor koken vandaan haalt en wie weet, ben jij straks in bezit van dit inspirerende kookboek.