Jackie: Engelen bestaan!

jun 15 2019, 10:03 Podium/Ingezonden
273d2ed0 8e08 4a1d a5b6 b79d64dc6d53
Je hoort er veel over. Engelen, maar wie kent ze en wie heeft ze gezien?! ‘Engelen hebben mij geleerd te vragen, te ontvangen en te vertrouwen’

Door Jackie Crince Le Roy

Persoonlijk geloof ik engelen, natuurwezens en andere manifestaties. Het zijn energieën die een andere trillingsfrequentie hebben en die daardoor niet tastbaar of zichtbaar zijn.
Ze bestaan of je dat nu gelooft of niet.
Engelen hebben verschillende rollen. Beschermengel, is de rol die we het meeste kennen. Tegelijkertijd beschermen ze ons en leiden ze ons. Het is voor veel mensen moeilijk te accepteren, te begrijpen en toch zijn ze om ons heen.
Engelen helpen, ondersteunen daar waar nodig. En we mogen vragen. Vragen om hulp, om kracht of om inzichten, het kan en mag allemaal.

Samen met Engelen

Op 24 juni organiseer ik een lezing ‘Samen met Engelen’ waarbij Nellien Klomp haar verhaal deelt. Toen ik haar vorig jaar ontmoette was ik verrast door haar blijdschap en door haar levensverhaal.
‘Engelen hebben mij geleerd te vragen, te ontvangen en te vertrouwen’
Nellien verteld over situaties waarin de hulp van Engelen haar heeft verrast en geroerd. Het septische, het realistische, het liefdevolle over engelen is wat mij aantrok. Niks zweverig maar gewoon realiteit.
Haar lezing was boeiend, vol humor en o zo herkenbaar. Dagelijks samen leven en werken met engelen, hoe mooi is dat?!
Datum: maandag 24 juni
Start: 19.30 uur
Entree 15,00 euro
Locatie Poort van Doorwerth, Mozartlaan 2, Doorwerth
Wil je meer info over de lezing of over Jackie? Kijk dan op jouwlijfenleven.nl