Bijeenkomst: Hoe denk jij over de toekomst van Renkum?

Foto: eigen

De gemeente Renkum onderzoekt op dit moment de mogelijkheden van fusie met een andere gemeente. Maar wat zijn volgens jou de voor en nadelen van een gemeentelijke fusie?

Omdat de D66, CDA, PvdA en GroenLinks vinden dat de inwoners van de gemeente Renkum goed geïnformeerd moeten worden over dit belangrijke onderwerp, organiseren ze een bijeenkomst over de toekomst van Renkum.

Het gaat om een oriënterende bijeenkomst, waar feitelijke informatie wordt gedeeld, waar woordvoerders van alle politieke partijen uit de gemeenteraad van Renkum hun standpunten uitspreken en waar inwoners met elkaar in gesprek gaat over de (on)mogelijkheden, kansen en bedreigingen.

De bijeenkomst vindt plaats op 22 mei, vanaf 19.30 inloop, start om 19.45, einde om 22.00 in de Ontmoetingskerk in Doorwerth. Graag eerst aanmelden via [email protected]. Na aanmelding krijg je een bevestigingsbericht.

Er kunnen maximaal 60 deelnemers mee doen, dus wees er snel bij!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen