Bijeenkomst over de toekomst van Renkum smaakt naar meer

Foto: eigen

De bijeenkomst op 22 mei over de toekomst van Renkum was zeer geanimeerd. Allereerst gaf de gemeente uitleg over het onderzoeks- en besluitvormingstraject over de toekomst van Renkum.

Vervolgens gaven alle politieke partijen hun visie hierop. Met deze informatie gingen de deelnemers in kleine steeds wisselende groepen, met elkaar in gesprek. Het was een werkvorm waarin iedereen zijn inbreng had en er levendige gesprekken ontstonden over ‘wat is er belangrijk’ en welke ‘kansen en bedreigingen’ ziet u.

Navolging

De conclusie is dat, dit door de besturen van  D66, CDA, PvdA en GroenLinks georganiseerde gesprek, navolging verdient op twee manieren:

  1. De inwoners van de gemeente Renkum moeten beter geïnformeerd en betrokken worden bij het onderzoeks- en besluitvormingsproces over de toekomst van Renkum.
  2. Het is goed als besturen een platform te bieden, waarin inwoners met elkaar in gesprek gaan, waar raadsleden een luisterend oor hebben, over onderwerpen die alle inwoners aan gaan.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen