Politiek café voor inwoners met live muziek, kunst en een pubquiz

Foto: GemeenteBelangen

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen wordt het volgende GB Dorspcafé een bijzondere editie. GemeenteBelangen organiseert het café op vrijdagavond 23 februari.

Fractievoorzitter Daniëlle van Bentem: “De verkiezingsposters zijn inmiddels geplakt, alle kieslijsten zijn officieel vastgesteld, dus de campagne barst los. Natuurlijk vinden we alle partijen de komende tijd veel op straat, maar wat is er leuker dan onder het genot van muziek, kunst en een pubquiz samen met inwoners toe te leven naar de verkiezingen?”.

De Stem van Renkum

In het sportcafé van het nieuwe multifunctionele centrum Doelum in Renkum gaat GB het gesprek aan met inwoners. Onder het thema De Stem van Renkum wordt gesproken over onderwerpen die meer politieke aandacht verdienen, en wordt teruggeblikt op de afgelopen vier jaar.

Van Bentem: “Wat hebben we allemaal samen met onze inwoners bereikt? En wat is er nog niet gelukt en willen we de komende vier jaar bereiken? De gesprekken gaan we aan tijdens een gezellige avond. Want politiek werkt, maar is ook hartstikke leuk!’’

Pubquiz

Tussen de gesprekken door is er live muziek van ‘Goed Bedoeld’, de Renkumse kunstenaar Albert Ziëck schildert live een doek waarop alle zes dorpen terug komen én er is een pubquiz.

“Ons verkiezingsprogramma heet ‘Onze dorpen beleven we samen’ en dat is precies wat we tijdens het dorpscafé willen doen. Samen met inwoners onze dorpen beleven en er een mooie avond van maken. Zo brengen we de politiek weer terug in de dorpen.” aldus Van Bentem.

GemeenteBelangen nodigt inwoners en ondernemers uit om mee te genieten van een mooie avond. Opgeven voor de pubquiz kan van te voren via [email protected] (teams van ongeveer 3 mensen) en uiteraard ter plekke.

Vanaf 19.30 uur gaat GB Dorpscafé open. De avond start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Via de site www.gbdorpscafe.nl is dit initiatief ook te volgen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen