PvdA fractie Renkum schrijft verkiezingsprogramma samen met inwoners

Foto: PvdA Renkum

De Partij van de Arbeid in Renkum betrekt inwoners van de gemeente bij hun plannen voor de toekomst. Inwoners kunnen met hun ideeën, zorgen en wensen terecht bij de lokale programmacommissie.

De lokale politieke partij nodigt iedere inwoner uit met ze in gesprek te gaan.

Verkiezingsprogramma

Bestuurslid Henny Tax: “De tijd dat verkiezingsprogramma’s achter gesloten deuren worden geschreven is gelukkig echt voorbij. De PvdA Renkum wil zo veel mogelijk inwoners betrekken bij de plannen voor de toekomst. Want dat komt de kwaliteit van onze plannen zeker ten goede. Zoals wij dat zeggen: samen werkt beter.”

“Wij willen met de inwoners in gesprek gaan. Daarom komen wij, nu het weer kan, naar de verschillende dorpen om in gesprek te gaan met de inwoners over wat belangrijk is voor de gemeente Renkum in de aankomende jaren. Wij doen dat met een picknick op 3 en 10 juli in de dorpskernen; er staat koffie en wat lekkers klaar voor iedereen.”

Waar kan je de PvdA Renkum vinden:

  • 3 juli in Wolfheze van 10.30 tot 12.30 uur : grasveld bij stationsplein
  • 3 juli in Oosterbeek van 14.00 tot 16.00 uur : Plein 1946
  • 10 juli in Doorwerth van 10.30 tot 12.30 uur: Pop-up plein
  • 10 juli in Renkum van 14.00 tot 16.00 uur : plein Dorpsstraat

♦♦♦

Adverteren op Renkum.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail:[email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen