Thema-avond in Doelum: Water is van levensbelang

Foto: Bernd Müller via Pixabay

Renkum – Maandenlang droog en watertekort voor natuur en landbouw, dan weer tropische regenbuien en wateroverlast.

De kwaliteit van het water is niet op orde en we gebruiken teveel.

Provinciale én waterschapverkiezingen

15 maart zijn er verkiezingen: wat kan en gaat de politiek doen om de waterproblemen op te lossen? De avond begint met een korte film en een inhoudelijke bijdrage van waterdeskundige Maarten Veldhuis van Waterschap Vallei en Veluwe. Daarna een gesprek met de GroenLinks en D66 lijsttrekker van de Gelderse Statenverkiezingen Charlotte de Roo en Stan Hellegers. Ook politici van WaterNatuurlijk komen aan het woord. Presentatie in handen van Dennis Gudde (oud wethouder Wageningen).

Vrijdagavond 17 februari in Doelum, Hogekampseweg 45, 6871 JK Renkum. Inloop 19.45 Start 20.00 Einde 22.00

Deelname aan de thema-avond: Water is van levensbelang is gratis, maar wel even aanmelden i.v.m. de catering van koffie, thee en de drankjes. Stuur een mailtje naar [email protected] of naar [email protected].

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen