Goed voorbereid naar de stembus in Huis van Renkum

Foto: Marije Kuiper

Renkum – Ga goed voorbereid naar de stembus. De Bibliotheek Veluwezoom organiseert op woensdag 15 november een verkiezingsbijeenkomst rondom de Tweede Kamerverkiezingen.

Je krijgt informatie over de verkiezingen, kunt meedoen aan een spel en quiz en je krijgt antwoorden op al je vragen. Zo ga je goed voorbereid naar de stembus.

Verkiezingsbijeenkomst: Goed voorbereid naar de stembus

Wat doet de Tweede Kamer? Waar gaan de verkiezingen over en hoe werkt stemmen? Volg je de politiek niet op de voet, maar wil je er wel meer over weten? Kom naar de gratis verkiezingsbijeenkomst van de bibliotheek en ProDemos! Want ook jouw mening mag er zijn: elke stem telt.

De verkiezingsbijeenkomst vindt plaats op woensdag 15 november, 19:00 – 21:00 uur in het Huis van Renkum, Europalaan 11, Renkum. De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op bibliotheekveluwezoom.nl/verkiezingen.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen