Lezing De sleutel tot Zelfbevrijding met Dirk Lippens

Foto: Sleutel tot Zelfbevrijding

Op zondag 3 november organiseert Jouw Lijf en Leven de lezing ‘Sleutel tot Zelfbevrijding’ met Dirk Lippens.

Dit geweldige boek van Christiane Beerlandt geeft zoveel inzichten over ons lieve lichaam dat er een wereld voor je open gaat.

Oorsprong

ZelfbevrijdingIn “De Sleutel tot Zelf-Bevrijding” vertelt Christiane Beerlandt hoe belangrijk zij het vindt om steeds te kijken naar de fundamentele psychische, emotionele oorsprong van je ziekten en kwalen, diep in jezelf. “De mens heeft onvermoede, zelf-genezende krachten in zich. Die kan hij activeren door sterker in zichzelf te geloven, zelf-liefde op te voeren, inzicht te verwerven in de psychisch-emotionele ondergrond van zijn kwaal en dit dan toe te passen in zijn dagelijks leven”, aldus Beerlandt.

Waarom wordt iemand ziek ? Wat ligt “onder” een bepaalde ziekte en hoe kan je er zelf iets aan doen om genezing te bevorderen? Waarom wordt de ene mens getroffen door een bepaalde virusinfectie terwijl een ander hiertegen immuun is?

Tijdens deze lezing toont Dirk Lippens, aan de hand van Christiane Beerlandt’s werk en vanuit zijn jarenlange praktijkervaring als arts, hoe je kan leren luisteren naar de signalen van je lichaam om steeds gelukkiger en gezonder te worden.

De lezing is op zondag 3 november bij de Poort van Doorwerth, Mozartlaan 2 te Doorwerth. Start om 13.30 tot 17.00 uur.

Tickets 15 euro zijn aan de kassa of online verkrijgbaar. Meer informatie kun je vinden op: JouwLijfenLeven.nl

Cookieinstellingen