Jackie: Dik of dun - voel je lekker

feb 29 2020, 21:30 Spiritualiteit
meisje lachend free0photos via pixabay cc0
Of je nu teveel weegt of te dun bent, of je hebt het perfecte gewicht maar niet de juiste vorm.. waar draait het allemaal om? Het zijn veelal oordelen die anderen en jijzelf hebben over je lichaam.

Door Jackie Crince Le Roy

Zijn deze gedachten van jou of zijn ze je aangepraat? Volgens de reclames en de damesbladen moeten we slank zijn. Maar slank is voor iedereen anders. Als je niet het juiste gewicht hebt en jezelf veroordeeld zet je jezelf letterlijk en figuurlijk "vast”. In feite gaat het alleen: om hoe voel je je? Hoe goed zit je in je vel? Je niet goed voelen kan namelijk ook als je heel slank bent. Daar hoef je niet dik voor te zijn.

Ikzelf ben aan de zware kant. Ik heb er mijn weg in gevonden. Dat betekent niet dat het altijd makkelijk is geweest, wat het wel betekent is dat ik blij ben met wie ik ben en lekker in mijn vel zit. En dit is waar het om draait.

Gezondheid is een groot goed. Goed eten en drinken plus bewegen is deel van ons fundament. Echter alle stress vreet aan ons. De drukte van het werk en dagelijks leven waarin we zoveel moeten, haalt ons onderuit. Het zorgt ervoor dat je allerlei vage klachten hebt of met een burn-out thuis zit. Dit kan anders.

Bewust leven

Bewustzijn of leven op de automatische piloot? Alles gaat vanzelf, hoor ik pas een cliënt zeggen. Maar wat zijn dan jouw keuzes? De meeste mensen worden geleefd, ze moeten zoveel. En gaan van de stress en drukte meer, snel en ongezond eten. Ze zijn moe, vallen op de bank en doen niets meer. Bewust kiezen zorgt er voor dat je nadenkt over wat je doet en dit heeft een directe impact op je lichaam.
Wil jij leren hoe je bewuste keuzes kunt maken? Je de stress thuis kunt laten? En hoe je je prettig in je vel kunt zitten? En die vervelende oude patronen kunt doorbreken? In een kleine groep maakt Jackie Crince je bewust wat je er zelf aan kunt doen.
Hoe sta je nu in het leven en wat je wilt veranderen. Je ontvangt informatie over hoe jij zelf dingen kunt veranderen en door het clearings proces zul je merken dat het ook lukt. Tegelijkertijd zul je merken dat het impact heeft op je lichaam. Je kunt onder andere meer ontspanning en gemak ervaren. Ben jij er aan toe om te veranderen? Durf je de oude patronen te doorbreken?
Dan kun je hiermee de eerste stappen zetten op weg naar een lichaam waarin jij je prettig voelt. Heb je interesse en wil je werken aan bewust keuzes maken? Dan is dit echt iets voor jou. De training bestaat uit 4 avonden of 4 ochtenden:

Ochtend

  • start 9.30 uur (inloop vanaf 9.15 uur)
  • Eind 11.30 uur
  • Jouw bijdrage; 195,=
  • Data: Di 24 maart, Di 31 maart, Di 7 april, Di 14 april

Avond

  • start 19.30 (inloop vanaf 19.15 uur)
  • Einde 21.30 uur
  • Jouw bijdrage 195,=
  • Data: Wo 15 april, Wo 22 april, Wo 29 april, Wo 6 mei
Meld je aan bij Jackie via 0648024624 of stuur een mail naar [email protected]