Jackie: Gemak, rust en ruimte in je hoofd

sep 21 2019, 12:40 Spiritualiteit
sunrise sunlight outdoor silhouette dawn dusk sea horizon 1002071jpg
Toe aan meer gemak, rust en ruimte in je hoofd, je lijf en je leven? Dan is Access Bars iets voor jou!

Door Jackie Crince Le Roy

Access Bars is een makkelijke en relaxte manier om oude gedragspatronen en vastzittende emoties, gedachten en gevoelens te veranderen. Door middel van het aanraken van diverse punten op het hoofd kun je makkelijk loslaten wat jou belemmert.

Mentale massage

Een Access Bars- sessie kun je zien als een mentale massage: je laat energie los, doordat punten op je hoofd (de Bars) zachtjes worden aangeraakt. Met deze energie stromen gedachten, gevoelens en emoties over verschillende onderwerpen mee. Daar hoef je niet bij na te denken, dat gebeurt vanzelf. Jouw lichaam weet wat losgelaten kan worden.
Na een sessie voel je je ontspannen, relaxt en ervaart veel meer ruimte. Een subtiele en diepgaande manier om makkelijk en snel oude dingen los te laten.
De BARS zijn energie banen op en in het hoofd. De 32 punten op je hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de vastzittende energie kan worden losgelaten.

Ruimte

Daardoor kan de spanning van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en overtuigingen worden opgeruimd. Je kunt het vergelijken met de harde schijf van je computer. Alles wat je in jaren hebt opgeslagen, maar wat je allang niet meer nodig hebt wordt verwijderd.
Mensen ervaren na afloop van een Bars sessie meer ruimte in hun hoofd en lichaam, alsof er is schoongemaakt!
Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichamen leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zoveel meer.
Tijdens de behandeling lig of zit je aangekleed op een massage tafel of een stoel. Terwijl de punten op je hoofd zacht aan worden geraakt lig je heerlijk ontspannen, heb je daar moeite mee en wil je liever praten is dat ook helemaal goed. Voor de behandeling maakt dit niets uit.
Wil je meer ook meer gemak, rust, en ruimte in jouw lijf en leven? Maak dan een afspraak met Jackie Crince Le Roy via [email protected]