Jackie: Uitgeput of vol energie

feb 15 2020, 10:00 Spiritualiteit
slapen wokandapix pixabay cc0
Een willekeurige ontmoeting op straat kan je energie snel uit balans brengen. Je bent wezen winkelen en daarna kom je uitgeput thuis. Of je bent opeens zo verdrietig en hebt geen idee waardoor het komt.

Door Jackie Crince Le Roy

Ons energie lichaam bestaat uit allerlei lagen en wordt aura genoemd. Al deze lagen hebben allemaal een kleur en helpen ons om in balans te blijven en je goed te voelen. Alles wat je zoal doet heeft invloed op je aura. Het ene maakt je blij en gelukkig, t andere maakt je, boos of ongelukkig e n dat alles laat zijn sporen achter in je aura.
Een willekeurige ontmoeting op straat kan je als je gevoelig bent, je snel uit balans brengen. Soms pak je de energie van een ander op en een andere keer wordt alles bij je gedumpt zonder dat je er erg in hebt. Door wat we dagelijks doen en vooral ook meemaken vervuilt je aura. Het is goed deze regelmatig schoon te maken.
Je kunt door middel van aardingsoefeningen je aarden of gronden en zo de energieën terug geven aan de aarde of je kunt je schoonmaken met salie (smudgen) of je een healing te laten geven.

In balans

Bij het zelf doen en vooral wanneer je dit regelmatig doet, kun je je energieveld aardig in balans houden. Alleen de mensen vergeten het vaak en stapelt de vervuiling zich alsnog op. Ze voelen zich dan vaak moe, geïrriteerd en onrustig. Heel naar. Regelmatig zelf je oefeningen doen en schoonmaken scheelt dus een heleboel.
Soms kan het je ook overvallen. Je bent een dagje naar de stad geweest of gezellig naar een feestje en bij thuiskomst merk je dat je helemaal futloos bent. Veel mensen zeggen dan ja t was druk, veel gedaan, ‘t was laat... herkenbaar he?! Maar dat is het niet. Wat er gebeurt is dat je niet goed bij jezelf kunt blijven. Hierdoor kunnen anderen wat van je energie pikken en wat van hun rommel bij je achterlaten. Hierdoor loop je vol en raak je uitgeput.
De rommel van anderen vervuilt je aura. Er komt een laag ‘stof’ over heen en soms doorheen. De rommel verweeft zich dan met jouw energieveld en er ontstaat vervuiling en ongemak. Door regelmatig je aardingsoefeningen te doen en je zelf schoon te maken zorg je er dus voor dat je in balans blijft, je goed voelt en energierijk bent.

Healing

Lukt het jezelf niet, verwen jezelf dan met een healing. Een warm bad van energie waar je je daarna als herboren voelt. Bij een healing wordt je opgeschoond en word je energieveld in balans gebracht. Met 1 sessie kun je al veel doen. En zul je het verschil snel merken.
Veel mensen hebben na de behandeling veel energie, andere zijn moe en hebben de behoefte om even een uurtje te gaan slapen. En dat is ook goed want dan voel je je weer sneller in balans.
Herken je dit? Ben je moe, en wil je even een flinke energie boost? Of heb je vragen, of wil je een kort advies, vraag gerust.
Neem dan contact op met Jackie op 0648024624 of stuur een mail naar [email protected]