Jackie: Verandering in je leven

okt 20 2019, 11:40 Spiritualiteit
img 0276
Soms kom je op een punt in je leven waarbij je denkt er moet wat gaan veranderen.. wat als dat punt NU is? De laatste paar maanden staat mijn leven (in positieve zin) op zijn kop. En ik ben er blij mee.

Door Jackie Crince Le Roy

Druk in de weer met allerlei trainingen voel ik mij als een vis in het water. Nieuwe mogelijkheden bieden zich aan en ontvouwen zich.
Afgelopen weekend heb ik een prachtige driedaagse training gedaan over lichaamsprocessen. Een verdieping voor mij persoonlijk en mijn cliënten veel prachtige nieuwe mogelijkheden biedt. Het is bijzonder hoe lichamen aangeven wat ze nodig hebben en als je de signalen begrijpt, je snel grote stappen kunt zetten.

Bewust

Er zijn zoveel mogelijkheden om weer lekker in je vel te zitten. Uiteindelijk gaat het om bewust zijn en keuze. Wat kies jij? Hoe ga je om met je lieve lichaam, krijg je genoeg rust of heb je veel stress, slaap je slecht en eet je te veel of te weinig. Het zijn allerlei signalen die ons lichaam afgeeft. Alleen we ‘lezen’ ze niet.
Wil jij leren luisteren naar je lichaam, ervaren hoe het is om geen stress te hebben? Of ervaren wat is er nog meer mogelijk is?
Neem dan contact op met Jackie Crince .jouwlijfenleven.nl of 06 480 246 24