Voetbal, hockey en korfbaltoernooi Bilderberg en Wilhelmina Sportpark

Foto: Peter de Vink, pexels

Twee vrijdagen in april proberen basisschoolleerlingen uit de gemeente Renkum elkaar sportief de loef af te steken op het gebied van voetbal, hockey en korfbal.

In mei volgt dan de gemeentelijke finale.

Toernooi

Vrijdag 5 april wordt op Sportpark De Bilderberg in Oosterbeek het schoolvoetbal- en schoolhockeytoernooi gespeeld. Groep 7 en 8 uit Oosterbeek (en de Dorendal uit Doorwerth) voetballen om kampioen van Oosterbeek te worden. Groep 5 en 6 gaan op het hockeyveld de sportieve strijd met elkaar aan.

Vrijdag 19 april is het de beurt aan de scholen uit Renkum, Wolfheze en de Wegwijzer uit Doorwerth. Op Sportpark Wilhelmina voetballen de groepen 5, 6, 7 en 8 tegen elkaar. De groepen 3 en 4 maken er een sportieve dag van op het korfbalveld.

De winnende teams (groep 7/8 jongens en groep 7/8 meiden) uit Oosterbeek en Renkum spelen op woensdagavond 8 mei de gemeentelijke finale tegen elkaar. Op Sportpark De Bilderberg wordt dan gespeeld om een plek in de regiofinales. De winnaar van de gemeentelijke finale gaat uiteindelijk naar de regiofinales.

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden