Hamers en spijkers in de aanslag: het is bijna tijd voor Kinderdorp 2019

Vorig jaar kwam de wethouder ijs brengen
Foto: Veluwezoom In Beeld

Voor de 13e keer in de gemeente Renkum wordt het Kinderdorp georganiseerd voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Zoek je hamer dus maar vast op!

In het Kinderdorp kunnen de kinderen deelnemen aan diverse activiteiten op het gebied van bouwen, dans, creativiteit, muziek en sport.

De activiteiten vinden deze keer plaats bij de Doelum van 12 tot en met 16 augustus: maandag van 12:00 tot 16:00 uur en op dinsdag, woensdag en donderdag van 10.00 en 15.00 uur.

Donderdag zullen ze ook dit jaar weer afsluiten met een benefietmiddag, waar alle ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, ooms, tante’s en wie je kan bedenken welkom zijn.”

Wil je ook gaan timmeren?

Er is plaats voor 150 kinderen, kaartjes kosten € 12.50 voor alle vier de dagen met eten en drinken tussen de middag. De kaartverkoop is vrijdag 9 augustus in Doelum (Hogekampseweg 45, Renkum) van 14:00 tot 15:00.

Vrijwilligers gezocht!

Kinderdorp Renkum draait op vrijwilligers. Zonder vrijwilligers zouden we dan ook het kinderdorp niet kunnen draaien. We zijn dan ook altijd opzoek naar vrijwilligers die graag willen helpen om de kinderen een week van hun leven te bezorgen.

Dus, lijkt het jou geweldig om ons te helpen? En ben jij 14 jaar of ouder? Meld je dan aan via dit formulier.

Vorig jaar was het zeer geslaagd, kijk hier terug –> Het Kinderdorp op het Wilhelmina Sportpark is weer oergezellig

hamer

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden