Sport mee tijdens de Nationale Sportweek in de gemeente Renkum

Remi Bakker is de kinderburgemeester van de gemeente Renkum en vertegen-woordigt alle basisschoolleerlingen in de gemeente. 
Foto: Berry de Reus

De Nationale Sportweek komt er weer aan. Iedereen, jong en oud, kan van vrijdag 20 september tot en met zondag 29 september kennis maken met (nieuwe) sporten.

De gemeente Renkum doet hier actief aan mee.

220 activiteiten

Daarom heeft het Sport- en Beweegteam samen met 38 lokale sportaanbieders een mooi programma voor u samengesteld met meer dan 220 activiteiten. Van tafeltennis tot bowls, van pilates tot korfbal en van zwemmen tot voetbal.

Er is voor iedereen iets leuks te doen. Sport en beweegt u mee?

Programma

Van het programma tijdens de Nationale Sportweek is een speciaal boekje gemaakt. Dit boekje kunt u vinden op renkum.nl/sportweek. Verder is het boekje ruim verspreid in de gemeente en ligt het om mee te nemen bij o.a. de bibliotheken, het gemeentehuis en gezondheidscentra. U kunt het eventueel ook opvragen bij buurtsportcoach Tanja Dijkstra.

Deelname aan de activiteiten is gratis.

Heeft u vragen over het programma of wilt u een programmaboekje ontvangen? Bel dan met buurtsportcoach Tanja Dijkstra op (06) 27 35 93 33 of mail naar [email protected].

Lees ook: Kom naar de sportinstuif in Doorwerth of Renkum

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden