Open dag bij Tennisvereniging Duno in Doorwerth

Foto: HeungSoon via Pixabay CC0

Tennis is goed ter verbetering van je conditie en bij T.V. Duno kun je het hele jaar rond buiten tennissen. Met diverse toernooien en competities, op iedere leeftijd en elk niveau!

Op zondag 15 maart houdt T.V. Duno in Doorwerth een Open dag van 11.00 tot 14.00 uur, met gratis tennisclinics voor jong & oud!

Jeugdclinic

Voor kinderen is er een jeugdclinic van 11.00 tot 12.00 uur. Kinderen mogen natuurlijk hun vriendjes en vriendinnetjes meenemen om eens kennis te maken met de tennislessen op T.V. Duno. Je hoeft geen racket mee te nemen, sportkleding is voldoende. Je krijgt ook informatie over de mogelijkheden van jeugdcompetitie en de vele activiteiten die T.V. Duno organiseert, zoals het jaarlijkse Tenniskamp op de club.

Clinic voor volwassenen

Tennis is voor álle leeftijden en er zijn genoeg volwassenen die pas later starten met deze sport, of als kind les hebben gehad en het later weer oppakken. Tennis is goed ter verbetering van je conditie en bij T.V. Duno kun je het hele jaar rond buiten tennissen. Met diverse toernooien en competities, op elk niveau!

Buiten dat het een leuke sport is, is het ook een ideale manier om mensen uit de buurt te leren kennen, T.V. Duno organiseert ook diverse Toss avonden zodat je altijd iemand hebt om mee te tennissen. De clinic voor volwassenen is op zondag 15 maart van 13.00 tot 14.00 uur.

Kom je?

Kom je naar één van de clinics? Meld je dan aan bij Shanna de Cortie, tel. 06-26368685 of mail [email protected]. Kun je niet aanwezig zijn bij de Open dag maar ben je wel geïnteresseerd in een gratis proefles? Neem dan ook contact op!

  • Datum: zondag 15 maart 2020
  • Tijd: 11.00 – 14.00 uur
  • Locatie: T.V. Duno, W.A. Scholtenlaan 140, 6865 NA DOORWERTH
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen