Voetbal challenges met Finnie Power bij RVW in Renkum

Jan en Finnie
Foto: Finnie Power

Renkum – Door corona ligt het amateurvoetbal helemaal stil, dit is natuurlijk verschrikkelijk voor de plaatselijke voetbalclubs. Finnie Power kwam met een nieuw coronaproof idee om het voetbal toch weer te laten leven in de regio.

Hij heeft 1 op 1 voetbalchallenges bedacht tussen de jeugd en de senioren, deze filmen en posten op YouTube. Finnie is met zijn gezin net verhuisd naar Schuytgraaf maar voetbalt nog steeds bij de Renkumse voetbalclub RVW.

De dizzy dummie en een slagroomtaart als straf

Finnie hoopt dat hierdoor het voetbal weer leven komt. Hij timmert aardig aan de weg op YouTube, hij heeft al ruim 1000 abonnees en er wordt inmiddels gevraagd om subtitels omdat zijn video’s ook in het buitenland worden bekeken. De video’s zijn door zijn vader gemaakt en daarna leuk gemonteerd met grappige beelden er door heen. Ze brengen minimaal een brede glimlach op je gezicht, zelfs als je helemaal niks met voetbal hebt!

Hij heeft ook wel hele leuke challenges bedacht. Wat denk je van de dizzy dummie: eerst jezelf draaierig en duizelig maken en dan proberen in het doel te schieten? Zou jij het kunnen? In deze video daagt hij Jan Ruis uit van RVW. Bij RVW hebben ze de video’s van Finnie natuurlijk gevolgd dus was hij erg welkom om de challenge ook bij zijn eigen club uit komen te voeren. Finnie daagt Jan, naast de dizzy dummie challenge ook uit met de crossbar en fietsjeknal.

Zou Jan de challenges winnen? Doet ie het beter dan Finnie? Of krijgt hij aan het eind voor straf tóch die slagroomtaart op zijn neus? Bekijk het in de video

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten? Neem dan contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].