Meld je aan voor netwerkbijeenkomst over Unieke Sporter

Foto: Uniek Sporten

Regio – Op donderdag 21 april organiseert Uniek Sporten regio Arnhem ‘de avond van de Unieke Sporter’, een interactieve avond in samenwerking met en voor netwerkpartners, professionals, sportaanbieders en inwoners met een beperking.​​

Programma

De avond zal om 19:00 starten bij het Aeres MBO in Velp (Pinkenbergseweg 5f). Deelnemers kunnen twee verschillende workshops volgen waarbij dieper wordt ingegaan op sport,- en beweegmogelijkheden of de omgang met een sporter met een beperking. Tussen de twee workshoprondes door is er de mogelijkheid om te netwerken met andere aanwezigen. De avond zal rond 21:00 worden afgerond.

Workshops

Aanwezigen kunnen een keuze maken uit vier verschillende workshops. Zo zal Kenniscentrum Sport en Bewegen je meenemen in het sporten en bewegen in de buitenruimte, en zal er een workshop zijn met betrekking tot doelgroep baden. Hoe maken we van deze ruimtes optimaal gebruik voor inwoners met een beperking? Ook zijn er workshops te volgen over autisme, middels het Autisme BelevingsCircuit, en sporters met een lichamelijke beperking, middels een rolstoelvaardigheidstraining.

Aanmelden

Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Wil jij je graag inzetten voor de inwoners met een beperking? Meld je gratis aan voor deze netwerkbijeenkomst. Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected] o.v.v. Avond van de Unieke Sporter. Vermeld hierbij de twee workshops waaraan jij wilt deelnemen. Meer informatie vind je op de website unieksporten.nl.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Cookieinstellingen