1e speeldag ‘Zin in’ zaalvoetbalcompetitie een succes!

Er werd behoorlijk gescoord!
Er werd behoorlijk gescoord!
Foto: Uniek Sporten

Wolfheze – Afgelopen vrijdagmiddag vond de opening en 1e speeldag van de ‘Zin in’ zaalvoetbalcompetitie plaats in sportzaal ‘De Brug’.

Vooraf werd de competitie officieel geopend door team beweging van Pro Persona en Tom Felder.

Zaalvoetbalcompetitie

Alle aanvoerders van de deelnemende teams kregen een mooie aanvoerdersband en zij mochten hun handtekening op de gloednieuwe Fifa wedstrijdbal plaatsen. Dit in het kader van het ‘Fair play’ thema, dat deze competitie centraal staat. Samen sportief verbind ook!

Teams bestaande uit cliënten en begeleiders van Iriszorg, Woonzorgnet, AZC Wageningen, Pluryn en Pro Persona speelden met enthousiasme en passie tegen elkaar tijdens de wedstrijden. Na de eerste speeldag gaat het team van Pro Persona Wolfheze aan de leiding. Een mooi resultaat, waarbij de begeleiders met trots terugkijken op de cliënten!

25 november is de afsluitende speeldag en prijsuitreiking.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen