Doelum werkt hard aan problemen met het 25 meter bad

Foto: DM van Hellesem

Renkum – Banenzwemliefhebbers uit Renkum moeten nog even geduld hebben, voor ze weer in het 25 meter bad terecht kunnen in MFC Doelum. Door loskomende tegels is het bad nu al een tijdje gesloten.

Door Jesse Pennekamp, stagiair Christelijke Hogeschool Ede (CHE)

Volgens algemeen manager Mark van Wijk wordt er naar een oplossing gezocht. “We hopen dat het zwembad zo snel mogelijk weer open kan”

25 meter badVloerproblemen

Het is even schrikken als je naar de zwembadvloer kijkt. De tegels liggen geen klein beetje los en het is niet de eerste keer dat er problemen zijn met de vloer. Van Wijk: “Eerdere keren waren de beschadigingen kleiner en konden we het in korte termijn oplossen maar nu is het echt op grotere schaal.”

Van Wijk vertelt dat de situatie erg vervelend is voor alle betrokkenen. “We hopen nu ook dat we het in één keer kunnen oplossen, zodat het niet nog een keer gebeurt.” MFC Doelum werd in 2017 geopend en in gebruik genomen. Van Wijk heeft alle betrokken partijen inmiddels gesproken en benadrukt dat iedereen bezig is een oplossing te vinden nadat de nodige onderzoeken zijn voltooid.

25 meter badRoosterwijziging

Voorlopig moeten banenzwemmers uitwijken naar het Doelgroepenbad waar deze problemen niet spelen. Door de beperkte ruimte kan dit alleen onder reservering, of anders is men welkom in het zwembad van Rhenen. Het is nog niet bekend wanneer het 25 meter bad weer geopend kan worden.

Exploitant Optiesport heeft in het rooster voor de komende twee weken in ieder geval rekening gehouden met de problemen. Activiteiten in het 25 meter bad zijn verplaatst naar het Doelgroepenbad.

Houdt de Facebook van Optisport Zwembad Doelum in de gaten voor het meest actuele nieuws (ook te lezen als je geen Facebook hebt!).

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen