Wodanseck ‘Veld zoekt team’

Foto: Wodanseck

Wolfheze – ‘Veld zoekt team’, onder deze ludieke kop start Wodanseck een wervingsactie om volgend voetbalseizoen weer senioren op het Sportpark aan de Duitsekampweg te laten voetballen.

Dat kan in allerlei vormen zoals een 1ste elftal, een 2de elftal. Graag leggen ze de nadruk op de nieuwe vorm van 7 tegen 7 voor senioren naast de reeds bestaand vormen van 35+ of 45+.

7 x 7 voetbal

“Wij zijn erg enthousiast om voor het eerst 7×7 voetbal te gaan aanbieden bij Wodanseck,” zegt Anthony, voorzitter van Wodanseck. “We hopen hiermee een leuke en laagdrempelige manier aan te bieden om te blijven voetballen voor senioren. Het is een mooie manier om nieuwe leden aan te trekken die op zoek zijn naar een gezellige en ontspannen manier van voetballen.”

Wodanseck start met het aanbieden van de 7×7 voetbalvorm vanaf het voetbalseizoen ‘23/’24. Het past bij het karakter en omvang van de club. Het plezier staat voorop en niet zozeer prestaties. Naast flexibiliteit in trainings- en wedstrijdtijden biedt Wodanseck de mooist gelegen trainingsvelden binnen de gemeente Renkum en een oergezellige kantine. Meer informatie over het aanbod en de inschrijvingen zijn te vinden op de website van Wodanseck. Of kom naar ons sportpark aan de Duitsekampweg om van de sfeer te proeven.

♦♦♦

Adverteren op Overbetuwe.nieuws.nl? Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders.

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Overbetuwe Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Leo Christiaens via de telefoon: 06-11087527 of via de mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen