Voetbalmeiden van MO-15 OVC’85 zaterdag kampioen?

Foto: OVC'85

Oosterbeek – Zaterdag 27 mei spelen de meiden van onder de 15 jaar van MO-15, OVC’85 (Oosterbeekse Voetbal Combinatie) de kampioenswedstrijd tegen de nummer 2 uit Angeren.

De wedstrijd begint om 12 uur. Kom je kijken? Op Sportpark De Bilderberg. Met een gelijkspel kan het feest al beginnen en zijn ze kampioen!

Meetrainen

Kom ook een keer meetrainen met dit leuke team! OVC’85 verwelkomt graag meisjes en vrouwen bij de vereniging. Meiden en vrouwen brengen spelplezier, harmonie en nieuwe dynamiek op de velden. Het is voor de voetbalontwikkeling van meisjes goed om zo lang mogelijk in gemengde teams met jongens en meisjes te spelen.

Meiden mogen altijd een jaar ouder zijn dan de leeftijdscategorie waarin ze spelen waardoor de krachtsverschillen tussen jongens en meisjes zo lang mogelijk klein blijven. Toch komt er voor iedere speelster een moment dat ze overstapt naar een meiden-/damesteam. Dit moment is voor ieder meisje verschillend. Bij OVC’85 is er op dit moment een MO13 team, een MO15 en een MO17-team.

Ook zijn er vrouwen die het leuk vinden om een avondje lekker te trainen. Sommigen hebben vroeger in een damesteam gespeeld, sommigen hebben dat nooit gedaan maar vinden het gewoon leuk om te voetballen. In Dames 35+ trainen ze 1x per week op een laagdrempelige manier. Gezelligheid en sportiviteit staan bovenaan. Er wordt geen competitie gespeeld.

Vragen

Heb je vragen, neem dan contact op met de coördinator van het OVC’85 meisjes/damesvoetbal: Joke IJntema. Je kunt haar bereiken op [email protected] of op 06 – 365 89 437

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen