Team Dorenweerd is klaar voor de Alpe d’HuZes!

Team Dorenweerd - Samen weer die berg op
Team Dorenweerd - Samen weer die berg op
Foto: Team Dorenweerd

Op 1 juni aanstaande neemt het “Team Dorenweerd” (zes leerlingen en drie docenten: Matthijs, Floris, Lieke, Wout, Thijs, Florine, Klaas, Rick en Maurice) deel aan Alpe d’HuZes.

Zij fietsen zo vaak mogelijk (maximaal 6x) de Alpe d’Huez op onder het motto “opgeven is geen optie”! Een bijzondere ervaring, maar ook zware, sportieve uitdaging voor deze jonge deelnemers.

Opgeven is geen optie

Eén beklimming is een afstand van 14,3 kilometer omhoog met een gemiddeld stijgingspercentage van 7,8%. Bij zes keer (op en af) komt dit uit op ongeveer 180 kilometer. Doel is geldinzameling voor het KWF Fonds: voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van kwaliteit van leven van mensen met kanker. De patiënt, familie, vrienden, collega’s en vrienden: kanker raakt ons immers allemaal.
Het Dorenweerd College neemt inmiddels jaarlijks deel om leerlingen te laten inzien dat een goede gezondheid niet altijd iets is wat vanzelfsprekend is. Kanker is een ziekte waar iedereen vroeg of laat in zijn leven mee te maken krijgt. Ook docenten en (oud) leerlingen van het Dorenweerd College zijn slachtoffer van deze ziekte.

Zij hopen als team minimaal €25.000 bij elkaar te krijgen. Vanaf december is er keihard getraind, hebben als teamleden sponsors geworven, is er met school een sponsorloop gehouden en recent is een promo-filmpje gemaakt dat je hieronder kunt zien.

Tot nog toe is er zo’n 2/3 deel van dit bedrag binnen. Fijn als je nog een duit in het zakje doet: dat maakt het fietsen / afzien voor deze (jonge) krachtpatsers volgende week een stukje lichter én je steunt het KWF Fonds enorm!

Doneren kan via opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/TeamDorenweerd

Tijdens de koersdag, 1 juni a.s., zijn alle deelnemers live te volgen, ook hoe vaak ze de alp hebben beklommen, via de Alpe dHuZes-app, te downloaden in de App store of Playstore!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen