Buurtenvolleybalfestijn op Sportpark Hartenstein

Foto: Nuovo Volleybal

Op 17 juni 2023 organiseren de Renkumse volleybalverenigingen op sportpark Hartenstein in Oosterbeek een gezellig en sportief buurtenvolleybalfestijn ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de gemeente Renkum.

Op 1 mei 2023 bestaat de gemeente Renkum 100 jaar. In de gemeenten worden in dat kader tal van activiteiten georganiseerd met als thema ‘Ontmoeten en Verbinden’. Volleybalvereniging Nuovo en Vollvo organiseren op 17 juni van 13:00 – ca. 16:30 uur een buurtvolleybaltoernooi op gras.

Volleybalskills

Voor kinderen van 5 tot 13 jaar zijn er gave spellen om kennis te maken met volleybal van de volleybalbus. Er is bijvoorbeeld een springkussen en hindernisbaan van 20 meter. Je kunt op een leuke manier je volleybalskills testen en mag je passen, smashen of serveren.

Voor het toernooi kun je je inschrijven met een team van je buurtgenoten, familie of vrienden. Deelname is gratis. Een team bestaat uit minimaal zes spelers waarvan maximaal 2 spelers lid zijn van de Nevobo (de Nederlandse Volleybal Bond). De minimale leeftijd van spelers is 12 jaar. Er zijn leuke prijzen te winnen. Niet alleen voor de best presterende teams, maar ook voor het team met de meest originele naam en meest opvallende outfit.

Schrijf je voor 10 juni in op nuovovolleybal.nl/cms/inschrijven-buurtenvolleybal/. Heb je nog vragen? Stuur je vragen per e-mail naar [email protected]

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen