Voetballertjes OVC’85 worden kampioen in hogere klasse

Foto: Elise van Schuijlenborgh

Oosterbeek – In januari van dit jaar ging het team voetballertjes van OVC JO10-1 een leeftijdscategorie hoger spelen omdat ze in de Hoofdklasse al hun wedstrijden (ruim) wisten te winnen in fase 1 en fase 2.

Vanaf fase 3 speelden ze verder als JO11-4 tegen kinderen die één of zelfs twee jaar ouder zijn in de eerste klasse van JO11.

Kampioenstitel

Mede door hun enorme inzet, enthousiasme en sportiviteit, aangewakkerd door hun coach Harm Wevers, wisten ze woensdagavond tegen DVOL JO11-2 de kampioenstitel van de 1e klasse (fase 4) naar zich toe te trekken (vorige week tegen Jonge Kracht in Huissen werden ze al officieus kampioen).

Een super prestatie van dit hechte team, waar ze natuurlijks heel trots op mogen zijn!

Ovc’85 gaat goed dit jaar: Voetbalmeiden MO-15 OVC’85 kampioen!

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De redactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen