Fletcher Football sluit 3-jarig overeenkomst voor De Waaijenberg

Harm Beumer (l) en Henk Peuijn
Harm Beumer (l) en Henk Peuijn
Foto: Fletcher Football

Doorwerth – Fletcher Football, onderdeel van Fletcher Hotels, heeft met de gemeente Renkum een nieuwe beheerovereenkomst getekend voor Sportpark De Waaijenberg in Doorwerth.

Fletcher Football is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingskampen en sportmaaltijden, voor professionele voetbalteams. Fletcher Football is deze overeenkomst aangegaan voor de duur van 3 jaar.

Volledig onderhoud voetbalvelden

Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth, wordt vertegenwoordigd door Fletcher Football, zal het volledige onderhoud van de voetbalvelden op zich nemen. De beheerovereenkomst die Fletcher Football met de gemeente Renkum hiervoor is aangegaan loopt tot 30 september 2026. Hiermee is de continuïteit en stabiliteit van de voetbalvelden gewaarborgd voor de komende 3 jaar.

“Het is een win-winsituatie voor alle partijen.” zegt Harm Beumer – Manager Sport & Football “Met VV Duno en de gemeente Renkum hebben we al vele jaren een hele prettige en fijne samenwerking, dit moeten we koesteren en waarborgen.”

Henk Peuijn, voorzitter van VV Duno geeft aan dat de overeenkomst met Fletcher Hotels voor Duno een hele goede zaak is. “Wij werken uitstekend en heel prettig samen met Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth en kunnen door deze constructie onze leden op lange termijn goede faciliteiten aanbieden. Dit past ook perfect binnen onze ambitieuze doelstellingen voor de komende jaren. Onze dank gaat daarom ook uit naar Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth voor het vertrouwen.”

Trainingskampen

Op Sportpark De Waaijenberg kan VV Duno blijven voetballen. Daarnaast kan Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth het ontvangen van voetbalteams voor o.a. trainingskampen voorzetten en de gemeente Renkum heeft zekerheid voor de komende 3 jaar. Fletcher Hotel-Restaurant Doorwerth is omringd door natuurlijke schoonheid en biedt een rustige omgeving waardoor voetbalteams zich optimaal kunnen voorbereiden tijdens een trainingskamp.

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?

Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected].

De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen