Airborne Freedom Run: hét hardloopevenement van Airborne Regio

jun 19 , 23:56 Sport
freedomtrail 11
Op zondag 15 september vindt in Arnhem de Airborne Freedom Run plaats, hét hardloopevenement in de Airborne Regio. Deze dag belooft een bijzondere ervaring te worden, waarbij men niet alleen in beweging komt, maar ook stilstaat bij 80 jaar vrijheid.
Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende afstanden: 5 km of 10 km (hoofdrun) op de weg, en trailafstanden van 21 km, 30 km, of 45 km. Ook is er een businessrun en een minirun voor de jongste deelnemers van 500 of 1000 meter.

Run to remember freedom

Vrijheid is een kernwaarde voor Nederlanders, en dit evenement benadrukt hoe belangrijk het is om deze vrijheid te beschermen en te waarderen. De Slag om Arnhem was een luchtlanding en veldslag tijdens de Tweede Wereldoorlog die van 17 tot 25 september 1944 in en rond de stad Arnhem plaatsvond als onderdeel van Operatie Market Garden. Het is, na de Slag om de Schelde, de grootste operatie op Nederlands grondgebied tijdens de Tweede Wereldoorlog. Inmiddels vieren we sinds 1945 dat we weer in vrijheid leven. En dat we met z’n allen verantwoordelijk zijn om deze vrijheid door te geven aan nieuwe generaties.
De Airborne Freedom Run is een memorabel hardloopevenement dat deelnemers de kans biedt om op hun eigen manier in beweging te komen voor vrijheid. Voor meer informatie en inschrijving, bezoek de website airbornefreedomrun.nl/ .

♦♦♦

Renkum.nieuws.nl richt zich op berichtgeving op lokaal niveau. Onze bezoekersaantallen blijven stijgen, wat onder andere goed is voor de zichtbaarheid van onze adverteerders. Wil jij je naamsbekendheid vergroten?
Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op Renkum Nieuws tegen een concurrerende prijs! Neem contact op met Dolf Verschuren via de telefoon: 06 – 4025 3846 of mail: [email protected] .
De nieuwsredactie is te bereiken via [email protected] .